Nieuwbouw woning Berkel en Rodenrijs


Begin februari 2018 is Bouwbedrijf Valkenburg BV gestart met de bouw van een woonhuis te Berkel en Rodenrijs. Momenteel is men bezig met de afbouw van de woning. Weer een mooi project afgerond.

 Realiseren ondergrondse Kelder/Koelcel


In januari 2017 kreeg Bouwbedrijf Valkenburg BV de opdracht voor de bouw van een ondergrondse kelder/koelcel van T Boer & Zn. B.V.

de bouw is gestart in juni 2017 en de opleveringstaat gepland op augustus 2018.Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw


i.o.v. IJsselborgh Investments verwierf Bouwbedrijf Valkenburg BV opdracht voor het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw

"IJssel Trade Centre" bestaande uit 8-units aan de Venkelbaan te Capelle aan den IJssel.

De bouw is, na een gedegen voorbereiding, gestart in week 26 -2017 en nadert thans zijn eindpunt. Momenteel is ben bezig met de afbouw.

 Nieuwbouw woonhuis


Op 14 november 2016 verwierf Bouwbedrijf Valkenburg de opdracht voor de bouw van een zgn archetypisch landelijk huis.(zie impressie)

Het huis vervangt een bestaande woning inclusief twee bijgebouwen. Na een bouwtijd van ruim een jaar is de woning gereed en inmiddels opgeleverd.

Een mooi staaltje werk!

 Uitbreiding kantoor en bedrijfshal / laboratorium en opslaggebouw


Na een intensieve aanbestedingsprocedure is Bouwbedrijf Valkenburg er in geslaagd de opdracht te verwerven voor de uitbreiding van bedrijfsgebouw aan de Petroleumweg, Vondelingeplaat/Rotterdam.

Het werk omvat de uitbreiding van een kantoor met bedrijfshal, laboratorium en een opslaggebouw.

Inmiddels is een deel opgeleverd en is men gestart met de afbouw.Nieuwbouw woningen "Op Smaak"Hoge Weide te Utrecht


Bouwbedrijf Valkenburg vormt samen met Radix & Veerman uit Woerden, Bouwgroep Valkenburg en Radix & Veerman, waarbij zij de krachten bundelen om mooie projecten te realiseren.

Nadat zij met veel succes meerdere projecten hebben afgerond staan er mooie projecten op de planning.

 

in 2015 is het Project "op Smaak" Hoge Weide te Utrecht gestart.

Dit project bestaat uit meerdere fasen.

Door de vraag naar nieuwbouwwoningen en de goede relatie met de opdrachtgever is medio 2017 opdracht verkregen voor de bouw van 22 energieneutrale parkwoningen. Geen aansluiting stadsverwarming, maar een lucht water warmtepomp, Laag temperatuursysteem, woning volledig voorzien van vloerverwarming en een eigen  parkeerplaats.

 

Deze Parkwoningen zijn gelegen aan het Park Leeuwesteyn en nabij het Willem Alexanderpark in Hoge Weide Utrecht.

Naast de unieke locatie en onder architectuur ontworpen woningen zijn de woningen ook duurzaam. Deze all electric woningen worden voorzien van geïntegreerde zonnepanelen in het pannendak waardoor de woning zelf elektriciteit opwekt. Daarnaast wordt elke woning individueel voorzien van een lucht-water-warmtepomp die d.m.v. de vloerverwarming de woning van warmte voorziet. Hierdoor zijn de energieneutrale woningen volledig onafhankelijk van gas en in dit geval stadsverwarming.

De bouw vordert inmiddels zijn eind en de oplevering staat gepland medio mei/juni 2018.