Project WestEiland ....nog 13 beschikbaar


In het zuiden van Naaldwijk is de geheel nieuwe woonwijk Hoogeland in ontwikkeling. Hoogeland staat voor huiselijke gezelligheid in een frisse omgeving in het Westland. Aan het einde van de wijk Hoogeland komt een uniek project met een geheel eigen karakter.

 

Westeiland is een uniek project in het deelgebied Hoogeland, bestaande uit achttien luxe twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande villa. De woningen komen te liggen in de zuidoostelijke hoek van de wijk op twee “eilanden”. Er komt een eiland van vijftien woningen en een eiland waarvan vier woningen tot het project Westeiland behoren. De “eilanden” worden autoluw en bereikbaar via een kleine brug. Op deze manier worden de woningen subtiel afgezonderd en wordt Westeiland een oase van rust die zich zal kenmerken door een hoge mate van privacy en een intieme sfeer rondom thuis. Door de ligging aan het einde van de wijk komen alle woningen op Westeiland met de achtertuin gelegen aan het water.

 

 

https://www.helmheus.nl/nieuwbouw/westeiland/twee-onder-een-kap/Nieuwbouw 2 woningen de Mient


Bouwbedrijf Valkenburg heeft op de locatie "de Mient" te Capelle aan den IJssel de bouw van 2 woningen in opdracht gekregen.

De woningen zijn een eigen ontwerp en in samenspraak met de opdrachtgevers verder uitgewerkt.

 

 Het Schildersgilde


Het Schildersgilde 33 duurzame woningen

In Woerden heeft Radix & Veerman 33 duurzame woningen in opdracht gekregen.

Het plan bestaat uit 16 appartementen, 6 terraswoningen en 11 herenhuizen. Het is ontwikkeld door Bemog Projectontwikkeling uit Zwolle en ontworpen door Theo Verburg architecten. Door de diversiteit aan woningtypologieën wordt een brede doelgroep woningzoekende in Woerden bediend. Tevens zijn alle woningen gasloos en energie zuinig ontworpen. Naast de aantrekkelijke architectuur en de goede inpassing in de wijk is het plan positief ontvangen en heel snel verkocht. De bouw zal door de bouwgroep Valkenburg en Radix & Veerman worden uitgevoerd.Nieuwbouw woning Berkel en Rodenrijs


Begin februari 2018 is Bouwbedrijf Valkenburg BV gestart met de bouw van een woonhuis te Berkel en Rodenrijs. Inmiddels is de woning opgeleverd. 

 Realiseren ondergrondse Kelder/Koelcel


In januari 2017 kreeg Bouwbedrijf Valkenburg BV de opdracht voor de bouw van een ondergrondse kelder/koelcel van T Boer & Zn. B.V.

de bouw is gestart in juni 2017. de bouwkundige werkzaamheden zijn afgerond en men is bezig met het inrichten van de koelcel.Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw


i.o.v. IJsselborgh Investments verwierf Bouwbedrijf Valkenburg BV opdracht voor het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw

"IJssel Trade Centre" bestaande uit 8-units aan de Venkelbaan te Capelle aan den IJssel.

De bouw is, na een gedegen voorbereiding, gestart in week 26 -2017 en is medio december 2018 opgeleverd.

 Nieuwbouw woonhuis


Op 14 november 2016 verwierf Bouwbedrijf Valkenburg de opdracht voor de bouw van een zgn archetypisch landelijk huis.(zie impressie)

Het huis vervangt een bestaande woning inclusief twee bijgebouwen. Na een bouwtijd van ruim een jaar is de woning gereed en inmiddels opgeleverd.

Een mooi staaltje werk!

 Uitbreiding kantoor en bedrijfshal / laboratorium en opslaggebouw


Na een intensieve aanbestedingsprocedure is Bouwbedrijf Valkenburg er in geslaagd de opdracht te verwerven voor de uitbreiding van bedrijfsgebouw aan de Petroleumweg, Vondelingeplaat/Rotterdam.

Het werk omvatte de uitbreiding van een kantoor met bedrijfshal, laboratorium en een opslaggebouw incl. het aanpassen van de bestaande bouw. Verwachting is dat medio januari 2019 het project wordt opgeleverd.

 

 Nieuwbouw woningen "Op Smaak"Hoge Weide te Utrecht


Bouwbedrijf Valkenburg vormt samen met Radix & Veerman uit Woerden, Bouwgroep Valkenburg en Radix & Veerman, waarbij zij de krachten bundelen om mooie projecten te realiseren.

Nadat zij met veel succes meerdere projecten hebben afgerond staan er mooie projecten op de planning.

 

in 2015 is het Project "op Smaak" Hoge Weide te Utrecht gestart.

Dit project bestaat uit meerdere fasen.

Door de vraag naar nieuwbouwwoningen en de goede relatie met de opdrachtgever is medio 2017 opdracht verkregen voor de bouw van 22 energieneutrale parkwoningen. Geen aansluiting stadsverwarming, maar een lucht water warmtepomp, Laag temperatuursysteem, woning volledig voorzien van vloerverwarming en een eigen  parkeerplaats.

 

Deze Parkwoningen zijn gelegen aan het Park Leeuwesteyn en nabij het Willem Alexanderpark in Hoge Weide Utrecht.

Naast de unieke locatie en onder architectuur ontworpen woningen zijn de woningen ook duurzaam. Deze all electric woningen worden voorzien van geïntegreerde zonnepanelen in het pannendak waardoor de woning zelf elektriciteit opwekt. Daarnaast wordt elke woning individueel voorzien van een lucht-water-warmtepomp die d.m.v. de vloerverwarming de woning van warmte voorziet. Hierdoor zijn de energieneutrale woningen volledig onafhankelijk van gas en in dit geval stadsverwarming.

De woningen zijn inmiddels allen opgeleverd.