Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw


i.o.v. IJsselborgh Investments verwierf Bouwbedrijf Valkenburg BV opdracht voor het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Venkelbaan

te Capelle aan den IJssel.

De bouw is inmiddels aangevangen.

 Nieuwbouw woonhuis


Op 14 november 2016 verwierf Bouwbedrijf Valkenburg de opdracht voor de bouw van een zgn archetypisch landelijk huis.(zie impressie)

Het huis vervangt een bestaande woning inclusief twee bijgebouwen. Na een bouwtijd van een jaar is de woning gereed en zal eerdaags worden opgeleverd. Weer een mooi staaltje werk!

 Uitbreiding kantoor en bedrijfshal / laboratorium en opslaggebouw


Na een intensieve aanbestedingsprocedure is Bouwbedrijf Valkenburg er in geslaagd de opdracht te verwerven voor de uitbreiding van bedrijfsgebouw aan de Petroleumweg, Vondelingeplaat/Rotterdam.

het werk omvat de uitbreiding van een kantoor met bedrijfshal, laboratorium en een opslaggebouw

 Nieuwbouw woningen "Op Smaak"Hoge Weide te Utrecht


Bouwbedrijf Valkenburg vormt samen met Radix & Veerman uit Woerden, Bouwgroep Valkenburg en Radix & Veerman, waarbij zij de krachten bundelen om mooie projecten te realiseren.

Nadat zij met veel succes meerdere projecten hebben afgerond staan er mooie projecten op de planning.

 

in 2015 is het Project "op Smaak" Hoge Weide te Utrecht gestart.

Dit project bestaat uit meerdere fasen.

Door de vraag naar nieuwbouwwoningen en de goede relatie met de opdrachtgever is medio 2017 opdracht verkregen voor de bouw van 22 energieneutrale parkwoningen. Geen aansluiting stadsverwarming, maar een lucht water warmtepomp, lLaag temperatuursysteem, woning volledig voorzien van vloerverwarming en een eigen  parkeerplaats.

 

Deze Parkwoningen zijn gelegen aan het Park Leeuwesteyn en nabij het Willem Alexanderpark in Hoge Weide Utrecht.

Naast de unieke locatie en onder architectuur ontworpen woningen zijn de woningen ook duurzaam. Deze all electric woningen worden voorzien van geïntegreerde zonnepanelen in het pannendak waardoor de woning zelf elektriciteit opwekt. Daarnaast wordt elke woning individueel voorzien van een lucht-water-warmtepomp die d.m.v. de vloerverwarming de woning van warmte voorziet. Hierdoor zijn de energieneutrale woningen volledig onafhankelijk van gas en in dit geval stadsverwarming.

Benieuwd naar de precieze uitwerking van deze energieneutrale woningen?

voor meer informatie zie ; https://radixveerman.nl/portofolio-items/energie-neutraal-wonen/ of neem contact op met Bouwbedrijf Valkenburg B.V.

 

Alle woningen zijn verkocht.